Royal Black
Wanna Say something.
Nabila Roslee.13 yearsyoung.Petaling Jaya.I'm awesomely retarded.Everybody is perfect in their own way.Skate all night , cheer all day.Proud to be myself Justin Bieber taught me to never say never . Lady Gaga told me I've born this way # Photography is my things ;) kbye♥



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: Nabila Roslee

Tutorial -> Blogskin Pt 1
Rabu, 2 November 2011 | 1:07 PG | 0 comments
/Bismillahirahmanirahim/

Tadi ade lha , satu olang budak cute , tnye cm nhe



:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:


Nazuha ! here the solution !

:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
First : Pergi sini www.blogskins.com

:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:


Second :
keluar like ats thu ryte ? uolzz pilih mn nk ?
Third : bile da pilih nnty mesty dye ade keluar conetoh template nyaa kan ?
Forth : scroll bwh sikit cari mcm arrow dekat gmbr nhe !


:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:

Scroll bawahh smpai nmpk ACTION ! cari preview !
Fifth : bile da kil nanti dia keluar lha contoh @ template yg kita nk !
Then : tekan back dan keluar dekat page sebelumnyee iaitu ats thu !
Lepas thu : cari dekat tmpt ACTION td cari yg nhe !


:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:

Da jumpe ? klik taw !~

pastu : dye akan keluar pop up pilih SAVE atau OPEN dengan apa ,
pilih open with notepad , okay ?

Lepeh thu pergi

- Pergi ke Dashboard :65:Design:65: Edit HTML :65:Revert to Classic Tempelate



Okay ? are with me ?
Revert dye mcm gini , nmpk gmbr bawa nhe ? klik je lhaa , bile da klik , blog uolzz da jadi

CLASSIC TEMPLATE ! :0



*gmbr anis nutela

:128::128::128::128::128::128::128::128::128:

kLik taw revert bkn view !!

Next : kosongkan templte awk ! delete semua codes !
*kalau takut tak menjadi ! awk save dulu semua codes dkt tmpt lain ! :)

Lepas thu , paste lha codes yg dekat notepad yg korang download td thu ,

#SAVE DGN BISMILLAH #

fuhyohh , blog da jadi blogskin !
SYABAS BABY !



:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:


Tutorial nhe mmg pelik sikit , soory kalau ta phm ,
aku tktau acm ne nk explain lagi kay ,


tutorial nhe aku buad sndr , takk ambk org punyee

Kay papai :t:
ta phm tanye taw ! tanyee lha sebyk mn pons , nabila sukee !
gune tuto nhe , kalau baik , credit taw ! kalau ta berape baik , tayah pon tape
takk kesahh ponn ,

#tapi semua wajib comment yg korang gune ye ~
Thanks

Nanti nabila aja anak-anak codes dye kay ! byee
kiss kanan,kiss kiri




Old things | New things